Goedgekeurd is beter!

De Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek (SKL) in Wageningen is een onafhankelijke keuringsinstelling.

Nieuws over SKL

Training voor SKL keurmeesters Motorvatspuiten

05-09-2017

Binnenkort wordt er door Aeres Tech in Ede weer een training gegeven voor het certificaat SKL keurmeester Motorvatspuiten. Deze training wordt op 6 en 13 november 2017 gegeven bij Aeres Tech in Ede.

Tijdens deze training komen alle aspecten aan de orde die betrekking hebben op de SKL keuring van verdeelapparatuur voor gewasbeschermingsmiddelen in de glastuinbouw. Zowel de theoretische en wettelijke aspecten, maar de nadruk ligt op een praktische uitvoering van de keuringen van de verschillende soorten appratuur, de toepassing van de juiste meetapparatuur en de correcte interpretatie van de meetgegevens.

De volgende soorten apparatuur worden behandeld:

* motorvatspuiten inclusief uitbrengeenheden zoals spuitpistolen, horizontale en verticale spuitbomen

* vernevelapparatuur (LVM en fog apparatuur)

* doseerapparatuur

* horizontale spuitbomen met doseerinstallatie

De training is twee dagen, waarvan de laatste halve dag het examen is. Van de kandidaten wodt verwacht dat zij zich te voren goed voorbereiden en voor aanvang van de eerste cursusdag een aantal opdrachten met goed gevolg inleveren.

Meer informatie en opgave kan direct bij Aeres Tech via de volgende link: https://www.aerestech.nl/trainingen-en-opleidingen/at_skl%20keurmeester%20motorvatspuiten

Meer informatie over de inhoud van de keuringen van de verschillende typen machines kunt u vinden door hier te klikken.

 

« Terug naar overzicht