Goedgekeurd is beter!

De Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek (SKL) in Wageningen is een onafhankelijke keuringsinstelling.

Nieuws over SKL

Nieuw SKL-keuringstation voor vernevelapparatuur en schijfvernevelaars/-strooiers

16-06-2017

ProfytoDSD in Emmeloord is erkend als SKL keuringstation voor de periodieke keuring van vernevelapparatuur (Fog/LVM) en machines met een schijfvernevelaar (o.a. Mafex/Pieperdoes)

ProfytoDSD beschikt over de juiste testapparatuur en opgeleide en deskundige keurmeesters om deze keuringen op een goede manier uit te voeren.

ProfytoDSD is gevestigd aan de Revisiestraat 3 te Emmeloord en is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 0527-631515 of per e-mail: info@profytodsd.nl

De keuring van alle typen vernevelapparatuur is wettelijk verplicht. De keuring van deze machines heeft een interval van 6 jaar. Meer informatie over deze keuringen is vinden door hier te klikken.

De keuring van machines met een schijfvernevelaar is ook verplicht, dit geldt voor machines die vast opgesteld zijn, bijvoorbeeld een Mafex of Pieperdoes maar ook voor machines die mobiel zijn, die gemonteerd zitten op een andere machine of losse machines. Handgedragen machines zijn vrijgesteld. Meer informatie over de keuringen van deze machines is te vinden door hier te kilkken.

 

« Terug naar overzicht